6955859679(PreciKlevis) Μεσσηνίας 31, Περιστέρι klevis_preci@hotmail.com
hero image 

Preci Klevis - Γενικές Ανακαινίσεις 
Γυψοσανίδες - Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις Ταρατσών - Θερμομονώσεις - Τοποθέτηση Πλακιδίων - Υδραυλικά - Ηλεκτρολογικά - Περιστέρι Αττική


 

Η επιχείρηση Preci Plan που εδρεύει στο Περιστέρι της Αττικής, εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, στις γυψοσανίδες, ψευδοροφές και στις γύψινες διακοσμήσεις αλλά και σε κάθε οικοδομική εργασία.

Συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στις επισκευές και κατασκευές, με γυψοσανίδες, ψευδοροφές και χωρίσματα.
Είμαστε ελαιοχρωματιστές και γυψαδόροι με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην τέχνη των γύψινων κατασκευών και βάψιμο κατοικιών και κτιρίων και κάθε γύψινης ανακαίνισης.
​Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας. Δημιουργίες καλλιτεχνικές. Εξάλλου, αυτή είναι και η μοναδικότητά μας, για την οποία μας εμπιστεύονται σταθερά οι πελάτες μας.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων είτε πρόκειται  για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο. 

 

 

     
     
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 • Χτισίματα μερεμέτια κάθε είδους και οικοδομικής εργασίας
 • Γύψινες διακοσμήσεις
 • Γυψοσανίδες - Ράφια
 • Διάφορες γύψινες κατασκευές                       
 • Κρυφοί φωτισμοί,  θόλοι, κορνίζες, ροζέτες
 • Τζάκια επενδύσεις τζακιων
 • Ψευδοροφές χωρίσματα
 • Κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα
 • κατασκευαστικές λεπτομέρειες κρυφού φωτισμού από γυψοσανίδα
 • κατασκευή ψευδοροφής ορυκτών ινών
 • ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό
 • Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά
 • Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες 
 • Βάψιμο κατοικιών διαμερισμάτων κτιρίων
 • Σπατουλαριστά - Λάκες  
 

 


Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα έχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές. Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή, διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας).

Οι γύψινες κατασκευές μας πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησης. Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Περιστέρι, Αιγάλεω, Λιόσια, Χαϊδάρι, Χολαργό, Μαρούσι, στην Αθήνα και σε ολη την Αττική.

 

Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο. Μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.
Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν.

Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε έργο. Ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, δημόσια κτίρια, τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο). Stucco Veneziano, Spatulai, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, κρακελέ τεχνοτροπία.

 

 

 

Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων. 
Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο άριστης ποιότητας υλικά, πλαστικά οικολογικά ή βιολογικά, ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά χρώματα. 
Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Επιμελημένη και Καθαρή Εργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε συνέπεια, ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.
Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.